Selaví je mladšou sestrou gastronómie Hotela Lomnica, konkrétne Reštaurácie Sissi. Práve tieto prevádzky sčasti spájajú niektoré spoločné menovatele, ako kvalitatívna úroveň, sezónnosť, rešpekt k surovinám či lokálni dodávatelia. Taktiež portfólio vín a kuchyňa sa v oboch prípadoch nesie v duchu rakúsko-uhorskej monarchie.
Každé víno má svojho partnera v jedle, každé jedlo má partnera vo víne, nič nie je druhoradé. Práve na tejto platforme je postavený celý koncept v zmysle wine and dine. V Selaví sa netreba báť, že budete odchádzať s pocitom, že ste vyhodili peniaze za niečo, čomu nerozumiete. Pridanou hodnotou je aj to, že sa môžete dozvedieť niečo viac o víne, prípadne vinárstve, z ktorého si vyberiete fľašu alebo pohár.
V Selaví si môžete vybrať z viac ako 200 druhov vín – z rodinných a butikových vinárstiev zo Slovenska, z Moravy a regióna bývalej rakúsko-uhorskej monarchie, ale aj z Francúzska. Z nich viete dokonca ochutnať aj formou „by the glass“, t. j. po pohári. V portfóliu môžete objaviť aj kvality nášho materského vinárstva ViaJur zo Svätého Jura.

Naše autorské vinárstvo ViaJur sa dokonca môže pochváliť úspechom európskeho formátu, pretože výnimočnej odrode Rizling rýnsky sa dostalo cti a v súčasnosti je zalistované v michelinskej reštaurácii Enrico Bartolini ***, ktorá sa nachádza v múzeu kultúry MUDEC v Miláne.
